top of page

Overzicht en controle houden

Zorgvuldige 
planningen en prognoses

Controle

Proactieve updates

Overzicht

Voorkomen van onnodige kosten

Efficiënt

Luchtvracht

Bedien je klanten beter door het ontvangen van pro-actieve en volledige updates over de zending.
 
Met de korte reactietijd en op maat gemaakte oplossingen wordt internationaal verzenden voor ondernemers en het MKB makkelijker, overzichtelijker en betrouwbaarder.

Dit zorgt niet alleen voor het verlagen van de (in)directe kosten, maar zal ook bijdragen aan het voorkomen van onnodige kosten.

Image by Patrick Campanale
Image by LOGAN WEAVER | @LGNWVR

Zorgvuldige planningen en prognoses

Is de zending jouw top-prioriteit? 

 

Wij zorgen voor een goede planning, en voorspelling van de vlucht. Dit zal er voor zorgen dat je meer controle ervaart over de verzending.

Proactieve updates

Proactieve updates zorgen voor meer rust. Door de updates kan je het personeel tijdig inplannen, of de eindontvanger direct van antwoord voorzien als er naar levertijden gevraagd wordt. Hoe prettig is dat?

Daardoor kunnen wijzigingen tijdig worden doorgevoerd, waardoor frustratie bij bijvoorbeeld de monteur of eindontvanger verminderd wordt.

Image by Hakan Koc
Image by Waldemar

Voorkom onnodige kosten

Vertragingen kunnen (indirect) geld kosten. Denk bijvoorbeeld aan boeteclausules of personeelskosten. 

Sommige vertragingen zijn te voorkomen door juiste documentatie. Laat je adviseren en zie ons als jouw klankbord, waardoor je met meer zekerheid de zending naar een ander continent durft te versturen.

Heb je een zending die naar, of vanuit Nederland verstuurd moet worden? Voor het versturen van de zending zullen verschillende stappen doorlopen worden.

 

Let op: wij werken uitsluitend voor bedrijven.

Stappenplan importzending

1. Verzamel algemene informatie en communiceer de volgende gegevens met ons: - De levercondities (incoterms) - Hoeveel haast er met deze zending is - Het aantal colli/pallets en afmetingen per colli/pallet - Gewicht per colli/pallet of het totaalgewicht - Plaatsnaam + postcode van de leverancier in China - Plaatsnaam + postcode van het afleveradres in Nederland. Is hier een heftruck aanwezig, ja of nee? 2. Maak een foto van de zending, zodat wij kunnen kijken of er nog aanmerkingen zijn voor een zo soepel mogelijk proces   3. Wij werken de mogelijkheden uit en nemen contact met je op. Bij akkoord gaan wij door naar stap 4   4. Om het verzendproces in werking te zetten hebben wij de volgende gegevens nodig: - Commercial invoice - Packing list - Goederencode/HS-Code   5. Wij begeleiden de zending, zodat jij rust en tijd hebt om andere dingen te doen   6. Als de zending in Nederland is aangekomen verzorgen wij de douaneformaliteiten en schieten wij de eventuele invoerrechten en BTW voor   7. Wij nemen contact met jou op om de aflevering te bespreken

Stappenplan exportzending

1. Verzamel algemene informatie en communiceer de volgende gegevens met ons: - De levercondities (Incoterms) - Hoeveel haast er met deze zending is - Het aantal colli/pallets en afmetingen per colli/pallet - Gewicht per colli/pallet of het totaalgewicht - Plaatsnaam + postcode van de ontvanger in het buitenland - Plaatsnaam + postcode van het pick-up adres in Nederland. Is hier een heftruck aanwezig, ja of nee?   2. Maak een foto van de zending, zodat wij kunnen kijken of er nog aanmerkingen zijn voor een zo soepel mogelijk proces   3. Wij werken de mogelijkheden uit en nemen contact met je op. Bij akkoord gaan wij door naar stap 4   4. Zorg ervoor dat de zending luchtvrachtwaardig verpakt is   5. Om het verzendproces in werking te zetten hebben wij de volgende gegevens nodig: - Commercial invoice - Packing list - Goederencode/HS-Code   6. Wij begeleiden de zending en houden je op de hoogte, zodat jij rust en tijd hebt om andere dingen te doen   7. Als de zending op de overeengekomen bestemming is geleverd nemen wij weer contact met je op

Waarom kiezen mensen voor Freight Support?

Reacties:

 

“Wederom dank voor jullie service, gaat lekker vlot altijd!”
 
“Mijn klant vond het verzendproces erg snel gaan en netjes geladen”
 
“Bij jullie krijg ik de AWB’s en updates vanzelf en hoef ik er niet steeds naar te vragen”.
 
"Jullie hebben zo'n goede service. Jullie reageren snel, en overal op. Dat is gewoon lekker werken".
 
“Bij jullie weet ik, wat er ook gebeurt, dat het goedkomt.”

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, telefoonnummer

06 1323 5857 of per mail roderik@freightsupport.nl

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page