top of page
Sjanghai

Luchtvracht China

Controle houden bij spoedzendingen

Partners uit de top 50 beste vervoerders van China

Power

Ad Hoc

Snelle afhandeling van spoedzendingen

Gepersonaliseerd

Maatwerk

Continuïteit

Betrokken ketensamenwerking

"Freight Support is voor ons aller belangrijkst, omdat wij weten waar alles blijft. Wij zijn altijd up to date."

Bedien je klanten beter door het ontvangen van pro-actieve en volledige updates over de zending.
 
Met de korte reactietijd en op maat gemaakte oplossingen wordt internationaal verzenden voor ondernemers en het MKB makkelijker, overzichtelijker en betrouwbaarder.

Dit zorgt niet alleen voor het verlagen van de (in)directe kosten, maar zal ook bijdragen aan het voorkomen van onnodige kosten.

Wij werken uitsluitend voor bedrijven.

Partners uit de top 50 beste vervoerders van China

Wat is voor jou belangrijk als er een waardevolle zending verzonden moet worden en er tijdsdruk op zit?

 

Grote kans dat je betrouwbaarheid en overzicht wilt hebben, maar ook snelle en efficiënte levertijden. Profiteer in dat geval van de voordelen van een netwerkagent. 

 

​​Schakelen tussen top vervoerders met een eigen expertise zorgt ervoor dat wij eerder benoemde pijlers kunnen samensmelten tot de ideale oplossing. 

 

Onze service maakt uw verzending betrouwbaarder en veiliger.

1602080698686.jfif
pexels-hiurich-g-3005772.jpg

Snelle afhandeling van spoedzendingen

Is de zending jouw top-prioriteit? 

 

Wij zorgen voor een goede planning, en voorspelling van de vlucht. Dit zal er voor zorgen dat je meer controle ervaart over de verzending.

Proactieve updates zorgen voor meer rust. Door de updates kan jij jouw personeel tijdig inplannen, of de eindontvanger direct van antwoord voorzien als er naar levertijden gevraagd wordt. Hoe prettig is dat?

Daarnaast kunnen wijzigingen tijdig worden doorgevoerd, waardoor frustratie bij bijvoorbeeld de monteur of eindontvanger verminderd wordt. Dit zal er voor zorgen dat je meer controle ervaart bij spoedzendingen.

Maatwerk

Elke expediteur kan een product van A naar B vervoeren. Toch leert ervaring ons dat het échte verschil in de afhandeling van luchtvracht op de grond wordt gemaakt; door de mensen en processen op de werkvloer.

 

Freight Support herkent spoed en bloedspoed, waardoor deuren worden geopend voor creatieve oplossingen. 

pexels-zhang-kaiyv-10210663.jpg
pexels-sam-lim-1586205.jpg

Betrokken ketensamenwerking

Ben je veel tijd kwijt bij het aansturen van terugkerende routingen? Dan is dit verleden tijd. Freight Support kent jouw wensen en neemt desgewenst de logistieke communicatie tussen jou en de leverancier over.

Heb je een zending die naar, of vanuit Nederland verstuurd moet worden? Voor het versturen van de zending zullen verschillende stappen doorlopen worden.

 

Let op: wij werken uitsluitend voor bedrijven.

Stappenplan importzending

1. Verzamel algemene informatie en communiceer de volgende gegevens met ons: - De levercondities (incoterms) - Hoeveel haast er met deze zending is - Het aantal colli/pallets en afmetingen per colli/pallet - Gewicht per colli/pallet of het totaalgewicht - Plaatsnaam + postcode van de leverancier in China - Plaatsnaam + postcode van het afleveradres in Nederland. Is hier een heftruck aanwezig, ja of nee? 2. Maak een foto van de zending, zodat wij kunnen kijken of er nog aanmerkingen zijn voor een zo soepel mogelijk proces   3. Wij werken de mogelijkheden uit en nemen contact met je op. Bij akkoord gaan wij door naar stap 4   4. Om het verzendproces in werking te zetten hebben wij de volgende gegevens nodig: - Commercial invoice - Packing list - Goederencode/HS-Code   5. Wij begeleiden de zending, zodat jij rust en tijd hebt om andere dingen te doen   6. Als de zending in Nederland is aangekomen verzorgen wij de douaneformaliteiten en schieten wij de eventuele invoerrechten en BTW voor   7. Wij nemen contact met jou op om de aflevering te bespreken

Stappenplan exportzending

1. Verzamel algemene informatie en communiceer de volgende gegevens met ons: - De levercondities (Incoterms) - Hoeveel haast er met deze zending is - Het aantal colli/pallets en afmetingen per colli/pallet - Gewicht per colli/pallet of het totaalgewicht - Plaatsnaam + postcode van de ontvanger in het buitenland - Plaatsnaam + postcode van het pick-up adres in Nederland. Is hier een heftruck aanwezig, ja of nee?   2. Maak een foto van de zending, zodat wij kunnen kijken of er nog aanmerkingen zijn voor een zo soepel mogelijk proces   3. Wij werken de mogelijkheden uit en nemen contact met je op. Bij akkoord gaan wij door naar stap 4   4. Zorg ervoor dat de zending luchtvrachtwaardig verpakt is   5. Om het verzendproces in werking te zetten hebben wij de volgende gegevens nodig: - Commercial invoice - Packing list - Goederencode/HS-Code   6. Wij begeleiden de zending en houden je op de hoogte, zodat jij rust en tijd hebt om andere dingen te doen   7. Als de zending op de overeengekomen bestemming is geleverd nemen wij weer contact met je op

Waarom kiezen mensen voor Freight Support?

Snelheid
Reacties: “Wederom dank voor jullie service, gaat lekker vlot altijd!”
 
“Mijn klant vond het verzendproces erg snel gaan en netjes geladen”
 
“Bij jullie krijg ik de AWB’s en updates vanzelf en hoef ik er niet steeds naar te vragen”.

 

"Jullie hebben zo'n goede service. Jullie reageren snel, en overal op. Dat is gewoon lekker werken". “Bij jullie weet ik, wat er ook gebeurt, dat het goedkomt.”

Oplossingsgericht
Een voorbeeld: klant wilde graag CO2 neutraler importeren vanuit China. Hierdoor hebben wij naar de mogelijkheden gekeken en de railway service vanuit China uitgewerkt.

Onze services

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, telefoonnummer

06 1323 5857 of per mail roderik@freightsupport.nl

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page