top of page

Over Freight Support

Hoe kijk jij naar de huidige wereld waar data en technologie leidend zijn? Data en technologie hebben een grote invloed op de manier waarop bedrijven werken. Het maakt veel taken efficiënter en gemakkelijker.

 

De keerzijde is dat het in veel gevallen erg onpersoonlijk is. Daarnaast vraagt het om grote investeringen om bij te blijven met de ontwikkelingen. Hierdoor zien wij grote bedrijven alsmaar groter en krachtiger worden.

 

In een wereld waar de grote bedrijven alsmaar groter en groter worden, willen wij de ondernemers beschermen en helpen die afhankelijk zijn van transport. Dit doen wij als jouw adviseur, klankbord en ideeënkanon op logistiek gebied. 
 

Wij zijn al meer dan elf jaar een familiebedrijf, waar vader, moeder en zoon werkzaam zijn. Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zijn wij er voor de ondernemers en MKB bedrijven die durven te dromen. Freight Support is er voor de ondernemer en het MKB die het durft op te nemen tegen de grote en gevestigde bedrijven.

 

Ons kantoor is gevestigd in het midden van het land, namelijk Blaricum.

ONZE MISSIE

Persoonlijk woord van de operationeel specialist

"In een ideale situatie werd jouw zending gisteren al afgeleverd, tegen super lage kosten, en met een 100% betrouwbare service. 
 
Jammer genoeg werkt Hans Klok niet in de logistiek, dus zullen er keuzes gemaakt moeten worden wat voor jou het belangrijkst is in termen van kosten, snelheid en/of betrouwbaarheid.

Als operationeel specialist help ik elke dag onze klanten bij het achterhalen van hun logistieke prioriteiten, het grotere plaatje zien en bij het bereiken hun logistieke doelen.

Elke expediteur kan een product van A naar B vervoeren, toch leert ervaring mij dat het échte verschil in kwaliteit van luchttransport op de grond wordt gemaakt; door de mensen en processen op de werkvloer.


Laat het mij weten als je hulp zoekt!"
Roderik
BinnenDelta 2L-13.jpg

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, telefoonnummer

06 1323 5857 of per mail roderik@freightsupport.nl

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page