top of page
pexels-anastasia-pavlova-9315558.jpg

Zeevracht &
Goederentrein

Maak strategische keuzes

One-stop-shop

Gemak

Lange termijn verbeteringen
& window-of-opportunities

 

Duurzaam

Betrouwbaar

Hoogwaardig serviceniveau samwerkingspartners

Continuïteit

Betrokken ketensamenwerking

Zeevracht & Goederentrein

Wat betekent het voor je als jouw bedrijf sneller kan schakelen op de markt dan de concurrent? Wat als je een strategisch voordeel geboden wordt? 

Denk eens na over de mogelijkheden die dit kan geven. Samenwerken met Freight Support maakt logistiek makkelijker, overzichtelijker en betrouwbaarder.

Distributie Magazijn met Hoge Planken
Image by Bernd 📷 Dittrich

One-stop-shop

Schakel over naar milieuvriendelijkere, CO2 neutralere en economisch voordeligere vormen van transport, zoals zeevracht en de goederentrein vanuit China, wanneer de levertijd een minder grote rol speelt.

Lange termijn verbeteringen 
& window-of-opportunities

Verbeter en vernieuw huidige processen door te schuiven tussen vervoerswijze waar nodig. Ervaar ondersteuning bij het verkrijgen van tevreden klanten op het gebied van logistiek.

Door te variëren tussen lucht-, zee- en spoorvervoer wordt jouw toeleveringsketen flexibeler en betrouwbaarder.

 

Stel je eens voor dat de door jou meest gebruikte vorm van transport veel vertragingen oplevert. Wat zou dan de impact zijn? Zou het dan niet prettig zijn om snel en slim te kunnen schakelen naar een andere vorm van transport?

 

Deze manier van denken zorgt voor gemak en een minder opgejaagd gevoel.

Image by Jason Thompson
Image by Elevate

Hoogwaardig serviceniveau samenwerkingspartners

Een diepe duik in andere transportmogelijkheden, en een frisse blik op de huidige rol van logistiek bracht ons een stap dichterbij de perfecte dienstverlening.

Onze main focus ligt op luchtvracht. Daarnaast bouwen wij aan een kwalitatief netwerk vol experts en partners die helpen bij het maken van creatieve oplossingen voor andere transport vraagstukken, zoals de goederentrein en zeevracht.

Onze partners verlenen service volgens onze maatstaven, waardoor logistiek makkelijker en overzichtelijker wordt. Door gezamelijk volumes bij elkaar onder te brengen weten wij (in)directe kosten te verlagen.

Betrokken ketensamenwerking

Flexibel schakelen tussen vervoerswijze? Kies voor een goede ketensamenwerking zonder onderbrekingen.

 

Een goede ketensamenwerking eist een hoog commitment en vertouwen van alle betrokken partijen, en kent vele praktische uitdagingen. 

 

Ben je veel tijd kwijt bij het aansturen van terugkerende routingen? Dan is dit verleden tijd. Freight Support kent jouw wensen en neemt desgewenst de logistieke communicatie tussen jou en de leverancier over.

Loading Cargo

Intercontinentale oplossingen

Verschillende transportmogelijkheden onder één dak biedt vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit, veerkracht, geoptimaliseerde transittijden, groter geografisch bereik en de impact op het milieu. Daarnaast opent het ook zijn deuren voor marketing- en businessdoelstellingen.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, telefoonnummer

06 1323 5857 of per mail roderik@freightsupport.nl

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page