Bel direct
via Whatsapp

Luchtvracht afhandeling

Een deel van de logistieke planning kunt u zelf doen, maar er kan ook gekozen worden om deze helemaal aan ons uit te besteden. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Nederland. Meestal is een levering tot de luchthaven, maar wij kunnen ook tot aan het adres van de ontvanger laten afleveren (door-to-door).

 

Amerika

De VS wordt grotendeels als één markt gezien, maar in praktijk zijn het vijftig kleine landen. Elk met hun eigen regels en zakencultuur. Voor zendingen gericht aan de USA / Verenigde Staten of Canada hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk beschikbaar, zodat er op de juiste manier voor u gehandeld wordt. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat op elke afgelegen plek geleverd kan worden. Hetzelfde geldt voor het ophalen in de United States of America.

 

China

Verder geldt China als een groot handelsland voor Nederlandse ondernemingen. Zo komt 32% van de import van de luchtvaartdiensten uit China. Dat China en Nederland elkaar gevonden hebben is te zien aan de stijgende cijfers van zowel import als export. In de loop van de jaren hebben wij gewerkt aan onze relatie met de Chinese luchtvrachtagenten, zodat wij goede tarieven kunnen aanbieden.

 

Overige bestemmingen

Door te investeren in buitenlandse relaties is een betrouwbaar netwerk ontstaan in groeiende markten zoals Australië, India en Dubai. Wij kunnen bijna aan elke luchthaven ter wereld leveren. Naast het inkopen van ruimte bij luchtvaartmaatschappijen nemen wij de rest van het logistieke traject uit uw handen.

 

Pick-Up & Deliveries

Om goederen van A naar B te vervoeren moet de zending eerst opgehaald worden. Ongeacht de ligging van uw bedrijf, gewicht en/of afmetingen van de goederen weten wij het geschikte transport te regelen om uw zending op Schiphol te krijgen, en vice versa.

 

Inklaringen & Documentatie

Goederen die van buiten de Europese Unie worden ingevoerd, moeten worden ingeklaard. Inklaren bestaat uit de douaneaangifte van de goederen, het voorschieten van de verschuldigde douanerechten, BTW en andere heffingen.

 

Screening

Uit veiligheidsoverwegingen laten wij elke exportzending op Schiphol voor aanlevering screenen. Dit om aansprakelijkheid te voorkomen voor het vervoeren van verboden en verdachte voorwerpen. Deze controle wordt gedaan door speurhonden of een X-Ray.

 

Neutraliseren van de zending

Als de ontvanger niet mag zien wie de oorspronkelijke leverancier is, dan zorgen wij voor nieuwe transportdocumenten en verwijderen de oorspronkelijke facturen en paklijsten.